Skolallén 2

Skolallén 2

Slutpris

1 750 000 kr


Centralt— Timrå

Skolallén 2


Slutpris
1 750 000 kr

Centralt— Timrå

Charmig 30-talsvilla med centralt läge!

På Skolallén bor ni centralt med gångavstånd till allt som centrala Timrå kan erbjuda med mataffärer, restauranger, butiker, skola, förskolor samt bra bussförbindelser.

Denna charmiga villa i 1,5 plan med källare byggdes på 30-talet och under nuvarande ägares omvårdnad har flera större renoveringar genomförts. Utvändigt har tak & dränering bytts ut och fasaden är nymålad. Invändigt finns ett renoverat kök med mysig vedspis och ett helkaklat badrum. Ytskikten är genomgående fräscha tillsammans med bevarade äldre detaljer vilket gör detta till ett väldigt trivsamt boende. Bergvärme står för uppvärmningen vilket ger väldigt bra driftskostnader!

Entréplanet består av kallfarstu, hall, rymligt kök, vardagsrum samt sovrum som även kan användas som matrum. I anslutning till köket finns både skafferi & förråd och i anslutning till hallen finns WC-rum. I det övre planet finns idag hall, stort sovrum, renoverat badrum samt tre större alkover och två mindre förvaringsutrymmen. Här är ytan såpass stor att det finns plats för att bygga om till tre sovrum för er som behöver det.

I källaren finns tvättstuga och mycket goda förvaringsmöjligheter samt utgång till tomten.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
120/72 kvm
Driftkostnad
27 733 kr/år
Tomtarea
975 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-10-07

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Skolallén såldes av oss 2022-10-07. Se alla våra försäljningar i Timrå samt även på Skolallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.