Strömgatan 1 C

Strömgatan 1 C

Slutpris

1 650 000 kr


Åbrinken— Arboga

Strömgatan 1 C


Slutpris
1 650 000 kr

Åbrinken— Arboga

Öppen och karaktärsfull trerumslägenhet med loftrum, centralt och ostört läge!

Välkommen hit till Åbrinken och en trerummare om 76 kvadratmeter med stort loftrum som ger ytterliggare kvadratmeter! Denna hörnlägenhet är nyproducerad 2018 och är öppen, karaktärsfull och erbjuder bland annat sociala ytor, högt i tak och stora fönster – ett exklusivt boende med fin utsikt, härlig rymd, vackert ljusinsläpp och fönster i flera väderstreck.

Lägenhetens kök är rymligt, modernt och stilrent och har en trevlig köksö, öppen planlösning mot vardagsrummet och neutrala färgkombinationer. Köket är ett spatiöst och luftigt rum med vitmålade väggar och ekparkett. Badrummet är praktiskt och stilrent och erbjuder toalett, dusch, badrumsskåp, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen i sydöst med morgon och dagsol.

I hjärtat av Åbrinken bor du centralt och ostört med närhet till bland annat vackra promenadstråk, bra kommunikationer, restauranger och badplats. Den trevliga åpromenaden ligger runt hörnet, Arboga centrum en kortare promenad bort och Örebro når du enkelt via bil eller tåg. Söker du efter ett boende med ett centralt men samtidigt lugnt läge har du hamnat rätt!


Boarea
89 kvm
Avgift
5 403 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-06

Mäklarhuset Arboga

Denna lägenhet på Strömgatan såldes av oss 2021-08-06. Se alla våra försäljningar i Arboga samt även på Strömgatan.

Boka värdering

Maria Hellström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.