Tunalundsvägen 8

Tunalundsvägen 8

Slutpris

1 775 000 kr


Nära centrum— Hallstahammar

Tunalundsvägen 8


Slutpris
1 775 000 kr

Nära centrum— Hallstahammar

Villa med stor hörntomt och möjlighet att inreda vinden för ytterligare boarea!

Välkommen till Tunalundsvägen 8 och denna putsade villa med möjlighet att inreda vind och källare om så önskas! Här finns en stor hörntomt om 1 342 kvm, på tomten finns förråd, fruktträd. Altanen under tak som ligger i söderläge har mycket potential. Huset är väl omhändertaget och utrustat med bergvärme som är perfekt om man vill hålla ned driftskostnaderna!

Här kommer du in i en inbjudande entré, fortsätt in till vardagsrummet med kamin och plats för matbord och soffa. Köket som även det är beläget i anslutning till entrén är nyrenoverat och här finns också plats för matgrupp. Villan erbjuder i dagsläget två sovrum och ett badrum, men det finns möjlighet att inreda vinden för flera sovrum. I källaren hittar man bra utrymmen för förvaring och där finns även tvättstuga, torkrum, verkstad och garage.

Här bor du nära skola, förskola och centrum samtidigt som det är gångavstånd till ett naturreservat vid Valstasjön. Det är även ett perfekt läge för pendlingsmöjligheter då tågstationen ligger på lagom avstånd och det tar endast 20 minuter till Västerås med bil.


Boarea/biarea
78/86 kvm
Driftkostnad
31 911 kr/år
Tomtarea
1 342 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Arboga

Denna villa på Tunalundsvägen såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Hallstahammar samt även på Tunalundsvägen.

Boka värdering

Maria Hellström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.