Sörsylta 23

Sörsylta 23

Slutpris

3 900 000 kr


Sörsylta— Köping

Sörsylta 23


Slutpris
3 900 000 kr

Sörsylta— Köping

Härlig fastighet med fantastisk trädgård nära Mälaren!

Här finns tillfället att förvärva en härlig fastighet belägen nära Mälaren och med en fantastiskt vacker trädgård, måste upplevas! Tomten är stor om 7030 kvm och innehar bland annat en gäststuga, verkstad/garage, jordkällare och ett uthus. Här är det både insynsskyddat och avskilt, perfekt för den kräsne kunden som vill ha en vacker och harmonisk plats. Huset kan användas i alla årstider och har alla bekvämligheter man behöver bland annat borrad vattenbrunn samt nytt och miljögodkänt avlopp som är kontrollerat av kommunen.

Huset är byggt år 1909 enligt lantmäteriet och tillbyggt 1957. En gedigen, väl omhändertagen och omsorgsfullt renoverad villa där man behållit den lantliga stilen. Genomgående i villan finns vit betsade och hårdvaxoljade trägolv och målade väggar. Det första man möts av är glasverandan som är perfekt som ett trevligt matrum, därefter kommer man till den inbjudande hallen med anslutning till vardagsrum, kök och badrum. Till vänster ligger köket i lantlig stil med allt man behöver såsom extra stor spis, diskmaskin och gott om arbetsyta.

Intill köket finner man matrummet som har utgång till den stora altanen med tak. Husets sällskapsrum är rymligt med kamin och fönster i två väderstreck. På ovanvåningen når man först en inre hall med förvaring och här finns två sovrum, i ena sovrummet finns även utgång till balkong.

Detta ställe har en exceptionell trädgård med växthus, köksträdgård, damm och många idylliska uteplatser runt om på tomten, utmärkt för den som gillar att odla och njuta av naturen! Fastigheten är belägen en kort promenad till Mälaren där det finns badplats och möjlighet för båt. Efter en 4 km kort cykelfärd når man hästmeckat Strömsholm med vackra miljöer runt slottet som bör upplevas, det är även ca 5 km till Borgåsund som har en fin sandstrand och två populära restauranger. Sörsylta är dessutom beläget 14 mil till Stockholm, 3 mil till Västerås och 3,5 mil till Eskilstuna.


Boarea/biarea
105/55 kvm
Driftkostnad
29 072 kr/år
Tomtarea
7 030 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-07-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.