Engvallsgatan 1 / Kristiansborg / Västerås

Centralt belägen villa ritad av stadsarkitekt Erik Hahr

Slutpris
7 200 000 kr
Boarea/biarea
237/90 kvm
Driftkostnad
52 971 kr/år
Tomtarea
970 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Engvallsgatan såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Engvallsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristiansborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I idylliska villakvarter i hjärtat av Västerås ligger denna mycket representativa familjevilla från 1917 i gott skick ritad av stadsarkitekt Erik Hahr och med härlig trädgårdstomt. Fina detaljer som spröjsade fönster, högt i tak, öppen spis, kakelugn samt tidlösa materialval. Entréplan med generösa sällskapsytor, matsal, vardagsrum, sovrum. badrum samt stort socialt kök inbjuder till gemenskap och umgänge kring matlagning både till vardags och när man har gäster. På övre plan finns tre sovrum, allrum och badrum. Källarplan med stora ytor och vinkällare.

Till huset finns en tillbyggnad med separat lägenhet om ett rum och kokvrå. Denna lägenhet kan man hyra ut för att inbringa intäkter eller nyttja som kontor.

Vacker och uppvuxen trädgårdstomt om 970 kvm med gräsmatta, rabatter, fruktträd, växthus, fiskdamm, köksträdgård med odlingslådor och inglasad pergola. Stort garage. Fjärrvärme. Ett perfekt boende för barnfamiljen som vill ha närhet till skolor, daghem, lekplatser och idrottsplats. Centralt belägen med närhet till vackra strövområden och centrum.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.