Fagottvägen 7 / Lantligt / Lycksta / Västerås

Ett hus utöver det vanliga!

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea
284 kvm
Driftkostnad
24 200 kr/år
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på fagottvägen såldes av oss 2018-09-26. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på fagottvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lantligt / Lycksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett hus för dig med höga krav! Murad/putsad familjevilla om ca 284 kvm med hög inredningsstandard och påkostad utrustning. Huset präglas av ett härligt ljus tack vare stora fönsterpartier, generös takhöjd och öppen planlösning. Bergvärme med vattenburen golvvärme på båda bostadsplanen, FTX med frikyla och fiber för bredband. Dubbla badrum i toppklass med marmorkakel, genomgående genomtänkt och påkostad belysning samt ett stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Smart hem där belysning mm kan styras via app. Trädäck runt hus och garage om totalt ca 240 kvm i bästa solläge. Murat garage med gjuten platta och två fönsterdörrar mot trädgårdssidan, luftvärmepump samt elektrisk garageport. Huset erbjuder generösa sociala ytor samt fyra sovrum varav två med egen klädkammare. Lugnt och naturskönt beläget men endast ca 8-10 min bilfärd från centrala Västerås. Ett unikt tillfälle att förvärva ett riktigt toppobjekt där inget lämnats åt slumpen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.