Hökåsvägen 93 / Hökåsen / Västerås

Friköpt villa i ett plan med varmgarage.

Slutpris
3 625 000 kr
Boarea/biarea
106/56 kvm
Driftkostnad
39 067 kr/år
Tomtarea
817 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Hökåsvägen såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Hökåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trädgården är trivsamt anlagd med marksten vid entrén samt runt huset. Baksidan är lättskött med gräsmatta med enklare planteringar samt jordkällare och friggebod. Bakom fastigheten finns ingen granne så söderläget är ostört mot allmänning. Interiört möts man av en trevlig social ytan i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den stora altanen där hälften är under tak. Sovrum finns det tre stycken av och badrummet är helkaklat i varma färger. Varmgaraget är stort och inrymmer förutom bilplats både tvättstuga och bastu.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hökåsen

Hökåsen är en tätort i Västerås kommun som ligger omkring 8 km från Västerås stadskärna. Invånarantalet är cirka 3 000 personer. Lugnt och familjevänligt område.

Allt man behöver!

I Hökåsen finns ICA Hökåsen, Dinos Pizzeria, apoteksombud och postombud. I utkanten av Hökåsen finns ett vattenfyllt grustag, kallat Gropen, som används som badplats under sommaren med fina promenadsträckor.

Natur och fotboll i Hökåsen

Hökåsen har ett antal aktiva föreningar inom ungdomsidrott som fotboll. Det är nära till Hökåsens IP och Ängens IP. Det finns även en aktiv scoutkår i Hökåsen och ett motionsspår som är 2,5 km. Utegym som ligger i anslutning till motionsspåret.

Ta bussen eller cykel in till stan

Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen. Även skolskjuts för barn finns. Bra cykelbana in till Nordanby och Västerås city.

Familjeliv i naturen

Nära till Hökåsen gropen, lekparker, pulkabackar och natur. I närområdet finns förskola, öppen förskola med aktiviteter och fritidshem. Hökåsenskolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 6. Årskurs 7-9 finns i Tillberga som är en närliggande by.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.