Lundagatan 7 / Aroslund / Västerås

Villa på Aroslund

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea/biarea
151/43 kvm
Driftkostnad
47 270 kr/år
Tomtarea
933 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Lundagatan såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Lundagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Aroslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig villa i lugn och trivsam villamiljö på bekvämt avstånd till Västerås City. Friköpt tomt. Här erbjuds en välplanerad och tilltalande planlösning med hela 5 sovrum samt stort allrum och vardagsrum. De gemensamma ytorna är verkligen skapade för hela familjen att umgås på. Huset har en öppen och luftig planlösning där kök och vardagsrum möts. Från matsalen har man utgång till den fina baksidan med stor inglasat uterum, soldäck och lummig trädgård. Garage. Stadsnät.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Aroslund

Aroslund är ett centralt och omtyckt bostadsområde som innehåller hyres- bostads- och äganderätter. Aroslund ligger med gångavstånd ifrån centrum. Ett stenkast från Aroslund ligger Rocklunda som kan erbjuda ett rikt friluftliv. Här finns utöver motionsspår, rocklundahallen, bandyarena, fotbollsplaner m.m.

Nöje

Strax intill Aroslund ligger Rocklunda området där det mesta av Västerås sportutbud är samlat. Här kan ni åtnjuta Bandy, Hockey, Fotboll, Handboll och Innebandy på högsta nivå. Det arrangeras även mässor, konserter och marknader i området.

Fritid

Närbelägna Rocklunda erbjuder också gym, löpträning, skidspår och hästridning. Det är även nära till Vallby friluftsmuseum som är ett populärt utflyktsmål för Västeråsare.

Service

På Aroslund finns mataffärer som tillgodoser det dagliga service behovet. Erikslunds köpcentra tar det ca 10 minuter med bil.

Familjeliv

Tryggt och lugnt området med ett centralt läge. Blåsboskolan erbjuder från årskurs 1-5 samt förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.