Öster Mälarstrands Allé 140 / Öster Mälarstrand / Västerås

DUBBLA BALKONGER!

Slutpris
3 375 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 435 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Öster Mälarstrands Allé såldes av oss 2020-10-19. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Öster Mälarstrands Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster Mälarstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna underbara 3:a med ett fantastiskt läge på Öster Mälarstrand. Här har ni en stilfull lägenhet med välplanerad planlösning, stort badrum, stora fönsterpartier och dubbla balkonger med ett vackert sjöläge. Precis utanför porten finns en marin miljö med närhet till flertalet restauranger, fina promenadstråk längs med vattnet och mysigt café som gör att ni verkligen kan koppla av och njuta av Öster Mälarstrand när det är som allra bäst. Stabil förening som erbjuder parkering till sina medlemmar.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.