Påskliljevägen 46

Påskliljevägen 46

Slutpris

3 270 000 kr


Gryta— Västerås

Påskliljevägen 46


Slutpris
3 270 000 kr

Gryta— Västerås

Friköpt kedjehus med bästa läget i området!

Välkommen till detta mycket trevliga & välvårdade radhus med friköpt hörntomt samt garage med ingång från huset. Vid första mötet av denna bostad slås man av den grönskande & trevliga trädgården med stensättning och planteringar. Man bor här intill grönyta/skogsdunge vilket ger ett luftigt läge i området samt en härlig naturkänsla.

Man finner här en smart planlösning med ett välplanerat kök, tre sovrum samt ett rymligt vardagsrum perfekt för sociala tillställningar i anslutning till altanen. Här finns både ett badrum, en gästtoalett, en tvättstuga samt garage och förråd/ mindre verkstad. Bostaden har bra med fönster vilket ger huset rymd & ett härligt ljusinsläpp.

Här kan man njuta på den rymliga altanen i kvällssol samt äta frukost på framsidan i morgonsolen. Man får här även en nymålad fasad, ny värmeanläggning samt fr.o.m. november kommer det även dras in fiber till huset vilket bekostas utav säljaren. Fiber & kabel-tv kommer dessutom att ingå i samfällighetsavgiften. I trädgården finner man sitt eget lilla land med hallon, rabarber potatisar samt här växer även äppel, körsbärs & plommonträd.

Bostaden ligger belägen på ett bra & lugnt läge på barnvänliga & populära Gryta med närhet till b.la. Luktärtens förskola 330m & Ormkärrskolan årskurs 1-6, 396m bort.

Huset är inte nyrenoverat men bra efterhållet & välvårdat.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
93/26 kvm
Driftkostnad
33 069 kr/år
Tomtarea
512 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.