Påskliljevägen 46 / Gryta / Västerås

Friköpt kedjehus med bästa läget i området!

Slutpris
3 270 000 kr
Boarea/biarea
93/26 kvm
Driftkostnad
33 069 kr/år
Totalareal
512 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-15
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Påskliljevägen såldes av oss 2019-08-15. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Påskliljevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gryta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta mycket trevliga & välvårdade radhus med friköpt hörntomt samt garage med ingång från huset. Vid första mötet av denna bostad slås man av den grönskande & trevliga trädgården med stensättning och planteringar. Man bor här intill grönyta/skogsdunge vilket ger ett luftigt läge i området samt en härlig naturkänsla.

Man finner här en smart planlösning med ett välplanerat kök, tre sovrum samt ett rymligt vardagsrum perfekt för sociala tillställningar i anslutning till altanen. Här finns både ett badrum, en gästtoalett, en tvättstuga samt garage och förråd/ mindre verkstad. Bostaden har bra med fönster vilket ger huset rymd & ett härligt ljusinsläpp.

Här kan man njuta på den rymliga altanen i kvällssol samt äta frukost på framsidan i morgonsolen. Man får här även en nymålad fasad, ny värmeanläggning samt fr.o.m. november kommer det även dras in fiber till huset vilket bekostas utav säljaren. Fiber & kabel-tv kommer dessutom att ingå i samfällighetsavgiften. I trädgården finner man sitt eget lilla land med hallon, rabarber potatisar samt här växer även äppel, körsbärs & plommonträd.

Bostaden ligger belägen på ett bra & lugnt läge på barnvänliga & populära Gryta med närhet till b.la. Luktärtens förskola 330m & Ormkärrskolan årskurs 1-6, 396m bort.

Huset är inte nyrenoverat men bra efterhållet & välvårdat.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gryta

Önsta Gryta är ett utpräglat villa- och radhusområde med bostads- och äganderätter. Önsta byggdes främst ut under 80- och 90 talet men har även kompletterats med nya hus under senare tid. Här är det nära till naturen och fina friluftsområden. I området finns motionsspår och även en fin idrottsanläggning.

Uppleva och göra i Västerås

Läs mer om aktiviteterna i Västerås stad: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora.html

Fritid

Fina promenadstråk och nära till lekparker i området. Nära till idrottsarena och gym.

Service

I området finns ett litet centrum med närbutik, apotek och restaurang. Till Stenby köpcentra tar det ca 5 minuter med bil. Till Erikslunds köpcentra är det ca 10 minuters bilväg. Bra, belyst cykelbana in till Västerås city.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidsverksamhet och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten