Pionvägen 3 / Norra Gryta / Västerås

BARNVÄNLIGT MED FRIKÖPT TOMT!

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea
103 kvm
Driftkostnad
31 578 kr/år
Tomtarea
387 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Pionvägen såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Pionvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Gryta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En härlig villa med ett mycket attraktivt, lugnt läge på populära Norra Gryta. Den plana och barnvänliga tomten (friköpt) inbjuder till barnens lekar och umgänge, och ligger skyddat med en trevlig inramning i villaidyllen intill öppen grönyta. Villan är uppförd 1984, med en totalyta om 103 kvm. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Västerås. En riktigt hemtrevlig villa i gott skick med en öppen planlösning, perfekt för socialt umgänge med vänner och familj. Den öppna planlösningen mellan kök - rymlig matplats och vardagsrum ger en skön harmoni och känsla för huset. Utgång från kök till altan med söderläge. Garage finns intill huset med väl tilltagna ytor.

Luft-/vattenvärmepump är bytt 2014 och fiber är nyligen installerat.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.