Sjömärkesgatan 10 B

Sjömärkesgatan 10 B


Lillåuddden— Västerås

Sjömärkesgatan 10 BLillåuddden— Västerås

Ägarlägenhete, med vidunderlig utsikt

Residens Mälaren är ett konceptboende med ett förnämligt läge på Lillåudden och med livskvalitet som genomgående tema. Hur du än ser på livskvalitet, söker du ett nytt hem med kvalitet så finner du det på Residens Mälaren.
Den luftiga lägenheten på 99 kvm är en ägarlägenhet, ovanligt i Sverige men desto vanligare utomlands. Det är alltså inte en bostadsrätt utan en egen fastighet, vilket ger dig stor frihet och låga boendekostnader. På Residens Mälaren finns även gemensamma lokaler för alla boende som ett fint samlingsrum, bibliotek med dagstidningar, gym och spa med bastu och bassäng, en trädgård med terrass. Gå ned till restaurangen i huset för lunch eller middag, ta sedan trappan eller hissen upp till din härliga balkong. Njut av livet. Bo med livskvalitet.

I den stora, funktionella och välplanerade hallen möts vi av en ljus och välkomnande våning. Sedan kommer vi in i ett stort, öppet och fräscht kök med rejäl köksbänk, vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och gott om plats för matbord och stolar. Vidare finns ett sovrum, två badrum och ett rymligt, öppet och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, vacker utsikt, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, handfat, förvaringsskåp, dusch, badrumsskåp, golvvärme och tvättmaskin. Det andra är fräscht och stilrent med toalett.

I den här trean finns en stor, takbeklädd och delvis inglasad altan som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Altanen nås från vardagsrummet och köket och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Önskat tillträde 1/7


Boarea
99 kvm
Driftkostnad
83 591 kr/år
Rum
3 rum
Våning
5 av 6
Såld
2024-02-22

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Sjömärkesgatan såldes av oss 2024-02-22. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Sjömärkesgatan.

Boka värdering
Kenneth Parkegren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad