Skiljeboplatsen 1 C / Skiljebo / Västerås

Högst upp med bästa läget! Fantastisk utsikt över Västerås

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
5 354 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
10 av 10 (Hiss finns)
Såld
2016-12-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skiljeboplatsen såldes av oss 2016-12-15. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Skiljeboplatsen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skiljebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa 3:a Högst upp på vån 10 i en nyproducerad lägenhet från HSB. (inflytt var 2015) Fantastisk utsikt från såväl lägenheten samt de två stora terrasserna på över 23 resp 26 kvm.
4 rok med en vägg nedtagen vilket ger en luftig 3:a (sätter man upp en vägg får man enkelt ett sovrum till). Rymligt vardagsrum med utgång till en av de två stora terrasserna. Den andra terrassen når man via båda sovrummen. Två badrum med dusch, kakel och klinkers. Det ena med tvättmaskin och tumlare. Snyggt kök med mörka luckor. Öppen planlösning mot vardagsrum. Trevligt läge granne med lokalt centrum med ICA-affär, bank och apotek mm. Tillfälle att köpa en riktigt fin lägenhet med svårslagen utsikt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration