Skogsduvevägen 9 / Skogsduvan / Västerås

Rymlig 2:a på 5:e våningen med hiss och stor balkong!

Slutpris
885 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
4 191 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogsduvevägen såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Skogsduvevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogsduvan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För sig själv i en liten skogsdunge mellan Vetterslund och Ringduvegatan finner ni denna trivsamma föreningen som är byggd 2002. Det är en ljus och rymlig 2:a med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum, rymligt badrum och väl tilltagen balkong i öster. Förråd och tvättstuga finns i markplanet hissen tar er till bostaden på 5:e våningen. P-plats med el går att hyra omgående för 150kr/mån och till garageplats står idag enbart en person i kö. Den här föreningen är lite av en dold pärla belägen mitt i grönskan och passar ung som gammal. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.