Vasagatan 51 / Blåsbo / Västerås

Salonger & kakelugnar

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea/biarea
270/120 kvm
Driftkostnad
64 601 kr/år
Totalareal
886 kvm
Rum
9 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-06-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Vasagatan såldes av oss 2019-06-23. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Vasagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blåsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen 20-tals villa ritad av stadsarkitekt Erik Hahr med ursprunglig charm kombinerad med nutidens krav på komfort. Planlösningen erbjuder goda möjligheter för egen verksamhet i huset, enfamiljsboende alt ombyggnad till två eller tre separata lägenheter. Huset är invändigt renoverat till utmärkt skick med snyggt och modernt kök samt tre renoverade badrum varav ett med vedeldad bastu. Huset är utrustad med tre kakelugnar, öppen spis och braskamin. Mycket centralt läge men trots det lugnt och tyst i huset. Lummig friköpt tomt med garage samt gott om uppställningsyta för flera bilar. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Blåsbo

Blåsbo är ett äldre bostadsområde där det även skett en viss nyproduktion under de senare åren. Området kan erbjuda hyres- och äganderätter. Blåsbo ligger på gångavstånd från centrum i närheten av Svartån. Rocklundaområdet ligger endast ett par minuters gångavstånd från Blåsbo och kan erbjuda det mesta i friluftsliv såsom motionsspår, hockey- och bandyarena m.m. Det är även nära till Vallby friluf

Nöje

Strax intill Aroslund ligger Rocklunda området där det mesta av Västerås sportutbud är samlat. Här kan ni åtnjuta Bandy, Hockey, Fotboll, Handboll och Innebandy på högsta nivå. Det arrangeras även mässor, konserter och marknader i området. Blåsbo ligger så pass centralt att man promenerar till nöjesutbudet i centrum.

Fritid

Närbelägna Rocklunda erbjuder också gym, löpträning, skidspår och hästridning.

Service

Blåsbo ligger på gångavstånd till Västerås centrum som kan erbjuda det mesta. Falkenbergska kvarnen inrymmer lunchrestaurang i trivsam miljö. Med bil går det lätt och snabbt att ta sig till några av Västerås större köpcentra som Erikslund och Hälla.

Familjeliv

Tryggt och lugnt området med ett centralt läge. Blåsboskolan erbjuder från årskurs 1-5 samt förskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.