Simmenäsvägen 109 / Simmenäs / Alingsås

Alingsås- Simmenäs sjönära

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea/biarea
79/19 kvm
Driftkostnad
22 152 kr/år
Totalareal
1 691 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-05-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Simmenäsvägen såldes av oss 2019-05-06. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Simmenäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Simmenäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt på denna naturtomt ligger detta charmiga timmerhus som har flyttats från Härjedalen till denna idylliska plats i Alingsås. Fastigheten ligger med sjöglimt över sjön Mjörn. Huset har tidigare använts som permanentboende men under senare år endast som fritidshus. Ge huset lite omvårdnad och omtanke så är jag säker på att livslång kärlek uppstår. Boka in er på visning och se om jag har rätt. Obs!!Tidigare uppgifter om att fiber fins vid tomtgräns var felaktig.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Simmenäs

Ca 15 minuters bilresa på väg 180 från Alingsås, ligger Simmenäs. I byn finns villor och fritidshus och det är promenadavstånd till sjön Mjörn med fiske och bad. Vacker natur finns runt knuten. Med buss vid väg 180 tar man sig till Alingsås eller Sollebrunn.

Nöjen i Alingsås

I Alingsås finns biograf som visar aktuella filmer och till arenan Estrad kommer det olika evenemang och artister. Varje år arrangeras Lights in Alingsås, ett projekt där svenska och internationella ljusdesigners som lyser upp Alingsås i höstmörkret.

Sport och fritid i Alingsås

Utbudet för intresserade av sport och friluftsliv är stort i Alingsås. Här finns ett antal idrottshallar och flera aktiva klubbar inom alla upptänkliga sporter. I Nolhaga hittar man ishall och det nybyggda Nolhaga Parkbad. Nolhaga är också ett friluftsomräde med promenadstigar som bland annat leder till sjön Mjörn. Golfbana finns också en liten bit utanför staden. Flera sjöar med fantastiska badplatser finns på gång/cykelavstånd från Alingsås och i Simmenäs bor du alldeles vid sjön Mjörn. Med buss når man även enkelt kommunens övriga naturområden.

Kommunikation

Med buss tar du dig in till Alingsås där bussar tar dig runt hela staden och ut i kommunens alla delar. Med lokaltåget kommer du snabbt till Göteborg och tåg går även bland annat mot Herrljunga, Skövde och Stockholm.

Skolor/förskolor i Alingsås

I flera av bostadsområdena i Alingsås finns mindre skolor och förskolor. Alströmergymnasiet ligger centralt i Alingsås.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.