Centrumvägen 56

Centrumvägen 56

Slutpris

480 000 kr


Åsarp— Falköping

Centrumvägen 56


Slutpris
480 000 kr

Åsarp— Falköping

Unik möjlighet att kombinera boende med verksamhet

Har du drömmar om eget företagande eller söker lokal för redan befintlig verksamhet?
Skulle bästa lösningen vara att även kunna kombinera detta med eget boende då finns nu en unik möjlighet för dig som är händig att förverkliga dessa drömmar på Centrumvägen 56.

Fastigheten uppfördes 1923 och ligger många Åsarpsbor varmt om hjärtat med sin historia. I äldre tider var detta traktens lanthandel och många har starka minnen härifrån som en självklar mötesplats & knutpunkt för orten. Villan är uppdelad med affärsdelen i entréplan och bodel i andra plan. Bostadsdelen har härligt ljusinsläpp från de flera fönstren och erbjuder sällskapsrum, matsal i vinkel, kök med plats för matmöbel, två sovrum varav ett i anslutning till balkongen och badrum. Den inglasade balkongen bjuder på en rogivande utsikt över trädgården och har även en del utan tak.

Affärslokal i entréplan med generösa utrymmen och välplanerad planlösning där bara fantasin sätter gränser. Entrédörren går ut mot gatan men man kan också använda samma entré som till bostadsdelen för att komma in till fd. personalutrymmet och sen vidare ut till lokalen. Affärslokalen utgör yta om ca 75-80 kvm och har flera stora skyltfönster som vätter ut mot Åsarps huvudgata. Lagerutrymme med ett mindre kontor och våtrumsutrymme med duschkabin och tvättmaskin finns också i affärsdelen. Med bra läge och generösa ytor finns här en unik möjlighet till den som vill ha plats för sina hobbys eller sin verksamhet som t.ex. ateljé, restaurang/café eller workshop. Fastigheten försäljs med en s.k. friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren frånsäger sig ansvaret för ev. dolda fel i fastigheten.

Tomten är lättskött med några mindre planteringar, generösa gräsytor och med bra plats för odling för den som så önskar. På fastigheten finns också ett magasin med bra kallförvaring samt ett förråd.

Åsarp ligger naturskönt beläget i omväxlande skogs- och jordbrukslandskap med rik historia. Här bor ni bekvämt med närhet till livsmedelsaffär, nybyggd förskola och skola, idrottshall och motionsspår i ett engagerat samhälle med ett starkt föreningsliv. Åsarp är beläget endast 2 mil från Falköping och 3 mil från Ulricehamn och har bra bussförbindelser.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
102/136 kvm
Driftkostnad
89 210 kr/år
Tomtarea
1 568 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-05-22

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Centrumvägen såldes av oss 2023-05-22. Se alla våra försäljningar i Åsarp samt även på Centrumvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.