Västgötagatan 3

Västgötagatan 3

Slutpris

1 300 000 kr


Åsarp— Falköping

Västgötagatan 3


Slutpris
1 300 000 kr

Åsarp— Falköping

Generös och välskött villa i centrala Åsarp

Alldeles vid Åsarps centrum finner ni denna väl underhållna villa om fem rum och kök med källare. Ett hem att leva och bo i där det mesta av stora renoveringar är utförda.

Västgötagatan 3 är belägen på en stor hörntomt ett stenkast från matvarubutik och busshållplats. Bostaden som under nuvarande ägares hand genomgått flertalet renoveringar så som byte av tak, nya fönster och renovering av våtrum. Hemmets entréplan fokuserar huvudsakligen på umgänge med ett gediget kök från Marbodal (2010) med generösa arbetsytor och en trevlig frukostbar där gästerna kan hålla dig sällskap medans maten tillagas. I anslutning till köket finner ni hemmes vardagsrum med braskamin och plats för matsalsmöbel och soffgrupp. I entréplan finns även TV-rum med utgång till inglasat uterum och trädäck i sydväst, entréhall och renoverad toalett (2014). På ovanplanet kan familjen dra sig tillbaka i något av de tre sovrummen. Här finns även smakfullt renoverad toalett/dusch från 2014, tvättstuga från samma år samt en generös och praktiskt planerad garderob. I källarplan finns gott om förvaringsutrymme samt garage och pannrum/verkstad. Uppvärmning sker via jordvärme, luft/luftvärmepump samt direktverkande el och fastigheten är ansluten till fibernät. Åsarp är ett samhälle med en vacker omgivning och ett aktivt föreningsliv. Här finns bibliotek, matvarubutik, nybyggd förskola och skola samt idrottshall.
Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
135/80 kvm
Driftkostnad
29 511 kr/år
Tomtarea
1 517 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Västgötagatan såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Åsarp samt även på Västgötagatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.