Höjdhoppsvägen 4 / Bollebygd

Villa i mycket gott skick och med ett barnvänligt läge i centrala Bollebygd!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea/biarea
99/94 kvm
Driftkostnad
54 359 kr/år
Tomtarea
786 kvm
Rum
5 rum (2-5 sovrum)
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna villa på höjdhoppsvägen såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på höjdhoppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bollebygd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa i mycket gott skick, med ett barnvänligt läge i centrala Bollebygd! Villan ligger på en lättskött trädgårdstomt med häckar, fina planteringar och med gångavstånd till centrum, förskola, skola F-9, idrottsanläggning, natur och allmän kommunikation. Villan är i stort sett totalrenoverad under de senaste åren med bl a fina sällskapsytor och ett härligt inglasat uterum i sydvästläge. Fristående garage med asfalterad uppfart. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bollebygd

Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedvetna kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid, på bekvämt pendlingsavstånd till de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats.

Service, nöje och shopping

I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, klädbutiker, blomster- och presentbutiker, vårdcentral, tandvård, och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och Systembolag. Några km utanför centrum finns två välsorterade bygghandlare.

Fritid

Bollebygd erbjuder ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom, downhill och flertalet fina badplatser.

Kommunikation

Bollebygd ligger vid riksväg 40 mellan Göteborg och Borås. Kust till kustbanan mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd och trafikeras av Västtrafik. Utveckling av järnvägen pågår.

Familjeliv

Här finns flera förskolor, kommunal skola F-9 samt föräldrakooperativet Gadden F-6. I centrala Bollebygd finns en nyanlagd park att leka och njuta i för både barn och äldre, Skattegårdsparken. I området Erikstorp finns en stor lekplats.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.