Petared 6 / Bollebygd

Enplansvilla med lantligt läge och naturen inpå knuten!

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea/biarea
80/33 kvm
Driftkostnad
37 530 kr/år
Tomtarea
2 110 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på petared såldes av oss 2019-09-29. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på petared

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bollebygd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla med lantligt läge och naturen inpå knuten! Njut av fin utsikt mot Nolåns dalgång, härliga omgivningar och svampskogar. Perfekt för den händige som vill ha utrymmen att greja i, här finns isolerat garage, verkstad och carport. På fastigheten finns också en mindre stuga om ca 35 kvm som gäststuga, tonårsboende eller att hyra ut. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.

Försäljning av denna villa planeras till efter sommaren.
Intresseanmälan lämnas gärna till vår hemsida, alt mail till mäklaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bollebygd

Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedvetna kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid, på bekvämt pendlingsavstånd till de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats.

Service, nöje och shopping

I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, klädbutiker, blomster- och presentbutiker, vårdcentral, tandvård, och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och Systembolag. Några km utanför centrum finns två välsorterade bygghandlare.

Fritid

Bollebygd erbjuder ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom, downhill och flertalet fina badplatser.

Kommunikation

Bollebygd ligger vid riksväg 40 mellan Göteborg och Borås. Kust till kustbanan mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd och trafikeras av Västtrafik. Utveckling av järnvägen pågår.

Familjeliv

Här finns flera förskolor, kommunal skola F-9 samt föräldrakooperativet Gadden F-6. I centrala Bollebygd finns en nyanlagd park att leka och njuta i för både barn och äldre, Skattegårdsparken. I området Erikstorp finns en stor lekplats.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.