Rans Floges Väg 35

Rans Floges Väg 35

Slutpris

2 000 000 kr


Bollebygd

Rans Floges Väg 35


Slutpris
2 000 000 kr

Bollebygd

4:a med attraktivt läge!

Här har du en fantastisk möjlighet att äga en underbar fyra-rumslägenhet som erbjuder en bekväm och naturnära livsstil. Denna ljusa och rymliga lägenhet har många fördelar, inklusive ett helkaklat badrum, två balkonger och närhet till både en vacker sjö och fantastisk natur samt bekvämligheter som förskola och skola.

Denna lägenhet erbjuder fyra rum som ger gott om utrymme för familjen att trivas. Här finns plats för både vardagsrum, kök, tre sovrum, modernt och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt förråd i anslutning till entrén.

Lägenheten har inte bara en, utan två balkonger som ger dig möjlighet att njuta av både morgon- och eftermiddagssol.

En av de stora fördelarna med denna lägenhet är närheten till naturen. Med vackra grönområden och naturstigar precis utanför dörren kan du njuta av promenader, jogging eller bara koppla av i den friska luften. I området finns en konstgjord sjö med brygga, bänkar och grillplats. Dessutom ger närheten till Hulta Golfklubb möjlighet till härliga golfrundor och sociala aktiviteter för golfentusiaster. I området finns förskola, skola F-6 (Gaddenskolan). I Bollebygds centrum finns all tänkbar service och skola F-9.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet den perfekta platsen för dig som vill ha en modern och bekväm bostad på bekvämt pendlingsavstånd till Landvetter, Göteborg och Borås.

Varmt välkomna att boka visningstid!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 914 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Bollebygd

Denna lägenhet på Rans Floges Väg såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på Rans Floges Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.