Rinna söderväg 31 / Bollebygd

Välkommen till Rinna Söderväg - bostadshus anno 1790 på bekvämt avstånd från centrala Bollebygd!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
130/32 kvm
Driftkostnad
45 260 kr/år
Tomtarea
10 741 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-19
Bostaden är såld!

Denna villa på rinna söderväg såldes av oss 2020-10-19. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på rinna söderväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bollebygd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rinna Söderväg - bostadshus anno 1790 på bekvämt avstånd från centrala Bollebygd! Bostadshuset är fördelat på två plan där tidsenliga och vackert bevarade detaljer blandas i form av trägolv, vedspis och kakelugnar som ger en genomgående mycket trivsam och hemtrevlig känsla! På gården står en lada uppförd 1906 med flera förrådsutrymmen, garage, pannrum samt ett loft som idag används till förvaring. Här bor du på en stor tomt med naturen inpå knuten för härliga promenader, svamp- och bärplockning och närhet till Bollekollen för skid- och cykling. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bollebygd

Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedvetna kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid, på bekvämt pendlingsavstånd till de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats.

Service, nöje och shopping

I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, klädbutiker, blomster- och presentbutiker, vårdcentral, tandvård, och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och Systembolag. Några km utanför centrum finns två välsorterade bygghandlare.

Fritid

Bollebygd erbjuder ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom, downhill och flertalet fina badplatser.

Kommunikation

Bollebygd ligger vid riksväg 40 mellan Göteborg och Borås. Kust till kustbanan mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd och trafikeras av Västtrafik. Utveckling av järnvägen pågår.

Familjeliv

Här finns flera förskolor, kommunal skola F-9 samt föräldrakooperativet Gadden F-6. I centrala Bollebygd finns en nyanlagd park att leka och njuta i för både barn och äldre, Skattegårdsparken. I området Erikstorp finns en stor lekplats.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.