Huldregatan 13A

Huldregatan 13A

Slutpris

1 250 000 kr


Sjöbo— Borås

Huldregatan 13A


Slutpris
1 250 000 kr

Sjöbo— Borås

Ljus etagelägenhet i fint skick med balkong, garageplats ingår!

Här erbjuds en hemtrevlig och yteffektiv etagelägenhet med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Här bor man bra och bekvämt.
Ett garage tillhör lägenheten och tillfaller köparen vid överlåtelse.

Bostaden består av ett lättmöblerat, vardagsrum i etage, två sovrum samt ett väl tilltaget kök och gott om plats för matbord och stolar. Ljust badrum som har toalett, duschvägg, kommod och förvaringsskåp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från det största sovrummet och erbjuder plats för ett mindre bord.

Här bor man med några få minuters bilväg från både Knalleland och centrum med utmärkta bussförbindelser ca 6 minuters mellanrum. Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Även nära till Sjöbo Torg med mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral och bibliotek. Förskola och grundskola finns på bekvämt avstånd.

Välkommen att boka in dig på visning redan idag!


Boarea
86 kvm
Avgift
6 067 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.