Katrinedalsgatan / Bergsbo / Borås / Nyproduktion

Hög kvalité, vacker arkitektur & gångavstånd till centrum

Brf Bergsbo
Accepterat pris
1 875 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
67,8 kvm
Avgift
4 233 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Välkommen till BRF Bergsbo som erbjuder 7 stycken nyproducerade bostadsrätter för dig som har höga krav på ditt boende. Här bor du centralt med gångavstånd till centrum med allt utbud som Borås har att erbjuda.

Lägenheterna har genomgående hög standard där man lagt fokus på materialvalen, allt för att lägenheten ska kännas unik och välplanerad. Till varje lägenhet finns tillhörande balkong med ett fantastiskt läge. Lägenheterna i markplan får en rymlig altan. I huset finns det två st 2:or om ca 68 kvm, totalt fyra st 3:or om ca 77 kvm som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Högst upp i huset finner vi en rymlig 4a om ca 95 kvm.

Lägenheterna är inredda i modern stil med ekparkett på golven och vitmålade väggar. Badrummen är stilrena med vitt matt kakel på väggarna och grå granitkeramik på golven. Badrummen är utrustade med kommod, dusch, wc tvättmaskin och torktumlare. Komfortvärme.

Köken med köksluckor samt lådfronter i grå nyans, vitt matt kakel över mörk bänkskiva. Utrustning i form induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror från Siemens.

På entréplan finns förråd till samtliga lägenheter, teknikrum samt cykelförråd. Trapphusen är inredda med grå granitkeramik på golven vitmålade väggar. Parkeringsplatser finns till varje lägenhet samt en gästparkering. Fastigheten är ansluten till Telias Fastighetsanslutning. Boende får tillgång till Telias bredbandstjänster genom att teckna särskilt avtal med Telia. Telias TV-paket kollektiv Start 7-kanaler ingår i månadsavgiften. Det ingår en digital-tvbox till varje lägenhet samt en trådlös router som är placerad i lägenhetens mediacentral.

Vill du skapa dig ett än mer unikt och exklusivt boende ges möjligheten till ett tillvalspaket.

Inflytt beräknas ske våren 2020.

Bokningsavtal tillämpas och först till kvarn gäller!
Kontakta Edin eller Olle på Mäklarhuset.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 5 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entré med ett golv i vackra keramiska plattor och vitmålade väggar. Entrén ligger i direkt anslutning till hallen med ekparkett som tar dig vidare till köket och vardagsrummet som har en modern och öppen planlösning.

  Stilrent Kvik kök med köksluckor samt lådfronter i grå nyans. Mörk bänkskiva i laminat med vitt matt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, micro (samtliga vitvaror från Siemens).

  Väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning med köket. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet nås den trevliga uteplatsen.

  Helkaklat badrum med grått klinker på golvet och vit matt liggande kakel. Badrummet är utrusat med kommod, toalett, hörndusch med glasdörrar och spegel med ledbelysning. Mörk bänkskiva i laminat. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Komfortvärme.

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och mycket goda förvaringsmöjligheter i form av 4 st garderober. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  67,8 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum
  2 (1 sovrum)
 • Våning
  1 av 4
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2020
 • Övriga utrymmen
  Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 4 kvm.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fastigheten är ansluten till Telias fastighetsanslutning. Boende får tillgång till Telias bredbandstjänster genom att teckna särskilt avtal med Telia. Telias Tv-paket kollektiv Start 7-kanaler ingår i månadsavgiften. Det ingår en digital tv-box till varje lägenhet, samt en trådlös router som är placerad i lägenhetens mediacentral.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Till varje lägenhet ingår en parkeringsplats.
Ekonomi
 • Avgift
  4 233 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och kabel-TV
 • Kommentar, månadsavgift
  Kallvatten leds till respektive hus och varje lägenhet har undermätare för både kall och varmvatten. Varje bostad får betala sin faktiska vattenförbrukning.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  12,62
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Bergsbo
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }