Sjöbo Sommarstad 38

Sjöbo Sommarstad 38

Slutpris

440 000 kr


Sjöbo Sommarstad— Borås

Sjöbo Sommarstad 38


Slutpris
440 000 kr

Sjöbo Sommarstad— Borås

Mysig stuga nära Öresjö!

Välkommen till Sjöbo sommarstad! Nu finns en mysig arrendestuga med kanonläge till salu - stugan säljs möblerad så det är bara att sätta igång och njuta av vår, sommar och trädgården. Den fina trädgårdstomten ligger endast ett hus ifrån områdets båthamn och på badrocksavstånd från badplats i Öresjö. Någon minuts promenad bort över bron mot Almenäs finns ytterligare en härlig badplats samt sommarcafé och restaurang. Närhet till vackra Rya åsars naturreservat, goda bussförbindelser mot centrum.

Stugan innehåller hall, ett sovrum, ett duschrum, ett mysigt kök samt ett allrum med utrymme för matplats och en mindre soffgrupp. I lillstugan finns förråd, snickarbod samt utrymme för t.ex mulltoa. Trädgården erbjuder soliga uteplatser, bärbuskar och gräsyta.

Möjlighet finns att hyra båtplats och parkering på området. Här finns en storstuga och en lillstuga med kök som av medlemmarna kan hyras för kalas eller dylikt. På området finns 4 toalettstugor med vardera två toaletter. I närheten av storstugan finns boulebana, fotbollsplan och en större gräsmatta för gemensamma aktiviteter.

Varmt välkommen att boka visningstid!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
9 955 kr/år
Tomtarea
360 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-05-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.