Sjöbogatan 48

Sjöbogatan 48

Slutpris

625 000 kr


Sjöbo— Borås

Sjöbogatan 48


Slutpris
625 000 kr

Sjöbo— Borås

Rymlig och mysig 1:a med balkong i söderläge!

Välkommen till denna ljusa och charmiga 1:a med balkong samt lugnt och fint läge! Bostadsrätten innehåller en rymlig hall med praktisk klädkammare, ett ljust och fint allrum med plats för både soffa och sovhörna, utgång till balkong i söderläge, ett mysigt och rymligt kök med matplats samt ett kaklat badrum med badkar.

I näområdet finns mataffär, pizzeria m.m. vid Sjöbo torg. Härifrån går bussarna ofta mot centrum och Resecentrum dit det även finns cykel/gångbana för de som önskar cykla eller gå. Knallelands shoppingcenter med butiker, restauranger och mataffärer finns också nära. Gångavstånd till Rya åsars naturområde med vackra promenadvägar och motionsspår, badplats vid Vattenverket samt till Almenäs med badplats och restaurang/fika sommartid. Det är inte heller långt till Kypeskogen med fina motionsspår, utomhusgym, vedeldad bastu och bad i Kypesjön.


Boarea
36 kvm
Avgift
2 291 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3
Såld
2022-03-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.