Sjunde Villagatan 38

Sjunde Villagatan 38

Slutpris

6 960 000 kr


Villastaden— Borås

Sjunde Villagatan 38


Slutpris
6 960 000 kr

Villastaden— Borås

Representativ 20-talsvilla, perfekt för den som vill bedriva egen verksamhet i hemmet

Nu finns en rymlig villa med kanonläge till salu! Villan är i gott skick och här finns fina sällskapsytor för familj och vänner. Huset är perfekt för den stora familjen eller för den som vill bedriva egen verksamhet i hemmet.

Du välkomnas in genom tillbyggd entrédel med vackra detaljer, rikligt ljusinsläpp och Ölands kalkstensgolv. Entrédel är avdelad och erbjuder separata ingångar, anpassat för verksamhet/mottagning. I huset bjuds du fler detaljer såsom platsbyggd och arkitektritad ektrappa.

Villan erbjuder bland annat ljust & smakfullt kök med fin matsal intill dubbeldörrar och fönsterpartier. Härifrån tar man sig ut till den soliga altanen. Vardagsrum intill allrum med braskamin, hela 5-6 sovrum, och två badrum samt 5 toaletter. Badrummet på ovanvåningen är väl tilltaget, charmigt, ljust och inrymmer både badkar, dusch och dubbla handfat.

Huset är i gott skick och stora investeringar är gjorda så som fjärrvärme (paket 4), kök/tillbyggnation 1997-2002, badrumsrenovering 2005, yttertak 1995-1998 samt större del av stammar är utbytta för ca 20 år sedan. Under 2018 målades fasaden. Fönster från 2017. Entrédel byggdes ut 2005. Merparten av all el är utbytt åren 1997-2019.

I huset finns generösa förvaringsutrymmen i form av garderober och förråd. I källaren finns dessutom ljus och rymlig tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare.
På fastigheten finns garage med uteplats, två förråd samt vindsförråd. Fastigheten är fiberansluten.

Här bor man på insynsskyddad hörntomt gränsande mot naturen, 4 härliga uteplatser. Lättskött trädgård med robotgräsklippare. På tomten finns äppelträd och japanskt körsbärsträd som blommar vackert på vårkanten. Vacker avenbokshäck för att skapa än bättre insynsskydd. Intill huset finns den vackra Skogstomtsparken! Inom gångavstånd kan man dessutom njuta av Annelundsparkens rofyllda natur.

Närhet finns även till stadens centrala förskolor, skolor, gymnasium samt Borås Högskola och Borås Lasarett. Med det centrala läget har man dessutom bara några få minuter till shopping m.m. i Knalleland, flera matbutiker och stadskärnans utbud av restauranger, caféer, butiker och kultur. Goda bussförbindelser till centrum, dit man även enkelt kan ta sig till fots på ca 10 minuter.

Varmt välkommen att boka in er till visning!
/Johan o Edin, Mäklarhuset


Boarea/biarea
250/75 kvm
Driftkostnad
41 847 kr/år
Tomtarea
787 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2021-01-22

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Sjunde Villagatan såldes av oss 2021-01-22. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Sjunde Villagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.