Vindelgatan 5a

Vindelgatan 5a


Byttorp— Borås

Vindelgatan 5aByttorp— Borås

Rymlig 3:a på populära Byttorp

Hjärtligt välkommen till ditt drömboende här i denna rymliga och inbjudande 3-rumslägenhet i det eftertraktade området Byttorp! Detta är en sällsynt möjlighet att bo i en trivsam och bekväm bostad som har allt du kan önska dig.

Den här lägenheten är perfekt belägen med närhet till många bekvämligheter som skolor, natur och matbutiker. För familjer är närheten till skolor en stor fördel, vilket gör morgonpendlingen mycket enklare för både barn och föräldrar. För naturälskare erbjuder området vackra grönområden och natursköna promenader som ger dig möjlighet att även njuta av frisk luft och lugnande omgivningar.

För att göra det ännu bättre, behöver du inte ta dig långt för att handla eller ta del av andra tjänster. Matbutiker och andra faciliteter ligger bara en kort promenad bort. Och om du någon gång längtar efter stadspulsen eller behöver besöka centrum, kan du enkelt gå dit på några minuter. För de dagar du inte vill promenera finns det också kollektivtrafik precis intill lägenheten, vilket gör det enkelt att ta sig runt staden.

Lägenheten själv är rymlig och välplanerad, med gott om utrymme för dig och din familj. De ljusa rummen skapar en inbjudande atmosfär där du kan slappna av och trivas. Balkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och utsikten över området både på sommaren som på vintern. Det är även givetvis öppningsbart.

Ta chansen att bo i denna fantastiska 3:a i populära Byttorp och upplev det bästa av stads- och naturliv! Kontakta mig om du har några funderingar samt boka in dig på visning idag. Ditt nya hem väntar på dig här!


Boarea
73 kvm
Avgift
5 871 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-28

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Vindelgatan såldes av oss 2024-02-28. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Vindelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad