Storegården 4 / Sätuna / Broddetorp / Falköping

Drömläge - Lantlig villa med utsikt över Hornborgasjön

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
131/18 kvm
Driftkostnad
31 015 kr/år
Tomtarea
4 228 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Sätuna Storegården såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Broddetorp samt även på Sätuna Storegården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En vacker stenmur, en vit grind, grönskande trädgård och stora gräsytor med vy över Hornborgasjön.
Nu försäljs denna vackra fastighet efter att ha varit i samma släkts ägo sedan mitten av 1800-talet. Villa i 1,5 plan med trivsam planlösning, rymligt kök med vedspis, tre sovrum med möjlighet till fler vid behov. Eldningsbar kakelugn & öppen spis med insats. Flertalet bevarade detaljer i huset så som bröstpanel, brädgolv och vackra foder. Den generösa trädgården ger dig med odlingsintresse möjlighet för både växthus och land. Angränsande till trädgårdstomten finns en slåtteräng, perfekt som hästhage alt. möjligheten för ytterligare byggnation. Uppvärmning sker via luft/luftvärmepump samt el. Vatten & avlopp via samfällighetsförening och fiber är indraget. Området kring Sätuna är en härlig kulturbygd med mysiga caféer, besöksmål samt har ett rikt fågelliv.
Fastigheten är förbesiktigad och säljare har tecknat Skyddat Köp.
Varmt välkommen att boka dig redan idag för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration