Betania / Sätuna / Broddetorp / Falköping

Nyproduktion i lantlig idyll

Slutpris
1 765 000 kr
Boarea/biarea
55/8 kvm
Driftkostnad
5 979 kr/år
Totalareal
2 645 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Hornborga Betania såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Broddetorp samt även på Hornborga Betania

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inget kan vara nyare än nytt, välkommen till Betania i Sätuna där skyddsplasten finns kvar.
Nu söker vi hemmets första ägare!

Ett unikt tillfälle ges nu att förvärva ett nyuppfört hus av varumärket Värsåsvillan från leverantören Götenehus i omtyckta & vackra området kring Hornborgasjön.
En nyckelfärdig villa med en kvadratsmart planlösning som gör att bostaden på 70 m² känns ljus & rymlig. Genomgående bra materialval så som parkett- och klinkergolv med golvvärme i entréplan, stenskivor från Kinnekulle i fönsternischar, kök från Vedum med vitvaror från Miele och helkaklad toalett/dusch i kombination med klädvård. Bostaden utgörs av två sovrum i entréplan samt loft i ovanplan, vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till trädgård. I vardagsrummet finns braskamin som sprider en härlig värme. Tomten omgärdas av vacker stenmur och här finns även gäststuga, vedbod och jordkällare. I området finns mycket att upptäcka, både konstgalleri, caféer och närhet till Hornborgasjön med ett rikt fågelliv. Från fastigheten är det endast 1,3 km till Broddetorp med matvarubutik, förskola och skola. Fastigheten passar dig som söker ett mindre åretruntboende alternativt ett vinterbonat fritidshus i rofyllt område.
Uppvärmning i huvudbyggnad sker via frånluftsvärmepump (Nibe) samt braskamin i gäststugan finns luftvärmepump.

Då fastigheten är nyuppförd är byggnationen nu i sitt slutskede, möjlighet finns för ett snabbt övertagande.
Anmäl er redan idag till vår visning, en fastighet som bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.