Bolum Munkatorp

Bolum Munkatorp

Slutpris

5 200 000 kr


Bolum— Broddetorp— Falköping

Bolum Munkatorp


Slutpris
5 200 000 kr

Bolum— Broddetorp— Falköping

Idyllisk mindre gård i magiska Bolum

I slutet av den lilla grusvägen omgiven av skog och lummig natur ligger denna idylliska gård med adress Bolum Munkatorp om totalt 8 ha. En mindre gård med bästa tänkbara förutsättningarna för ett bekvämt boende, mindre djurhållning, självhushåll och ett lugnt liv på landet.

Skogen öppnar upp sig mot grönskande ängar denna plats utstrålar lugn och harmoni redan vid första ankoms, här bor ni med fågelkvitter och naturen som närmsta grannar. En magnifik plats med en totalrenoverad villa som ligger inbäddad i en blommande trädgård.

Via grusgången når man huvudentrén med ett härligt ljusinsläpp som leder vidare till "hemmets hjärta" köket. Ljust rymligt kök i lantlig stil med spegelluckor, grönmålad pärlspont och tapet på väggarna. Det rymliga köket har gott om umgängesyta samt matplats och dörr ut mot altan i söder. Som sig bör i ett traditionellt lantkök finns även ett praktiskt skafferi som ligger placerat under trappen. I entréplan finns också vardagsrum med fönster åt två väderstreck, sovrum/kontor, helkaklad toalett/dusch samt separat tvättstuga.
Vidare i ovanplan finns ytterligare tre sovrum och nyrenoverad toalett/dusch 2021. Bostaden har mellan 2016-2017 genomgått en större renovering vilket omfattar både en om- och tillbyggnad, nya våtrum nytt kök, ny planlösning, ny el & vvs, nytt tak, nya fönster, ny fasad, nytt uppvärmningssystem samt genomgående nya ytskikt m.m.

Här kan ni med gott samvete fokusera på era intressen, slipp allt vad renovering och byggdamm innebär. Uppvärmning sker via ytjordvärme och fastigheten är ansluten till fiberkabel.
På fastigheten finns också en äldre ladugård i vinkel, generös uppfart med plats för flera bilar, garage, äldre stensatt jordkällare och uthus som skänker goda förvaringsmöjligheter. Gården är belägen i ett vackert område med närhet till både badsjö, mindre samhälle Broddetorp ca 6 km med mataffär, välbesökta caféer längs kulturväg för att inte tala om vackra strövområden och besöksmål. Fastigheten har också närhet till samhället Stenstorp ca 10 km med tågkommunikationer samt har närhet till större städer.
Ta chansen att förvärva ert egen paradis, en oas för er som vill komma ifrån stadens brus och njuta av livet på landet.

Fastigheten är förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Varmt välkommen att anmäla er till visningen av denna lantliga idyll!


Boarea
162 kvm
Driftkostnad
29 417 kr/år
Tomtarea
8 ha
Rum
5 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
FALKÖPING BOLUM 9:17
Objekttyp
Gård
Såld
2021-07-03

Mäklarhuset Falköping

Denna gård på Bolum Munkatorp såldes av oss 2021-07-03. Se alla våra försäljningar i Broddetorp samt även på Bolum Munkatorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.