Margaretagatan 35

Margaretagatan 35

Slutpris

195 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Margaretagatan 35


Slutpris
195 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Mysig och rymlig vindslägenhet

Nu finnas möjligheten att förvärva denna bostadsrätt i vindsplan på Margaretagatan 35.
Här har ni en praktisk planlösning med generös takhöjd och bra storlek på samtliga rum. Snedtaket skapar en mysig atmosfär utan att förta bostadens yta och möbleringsmöjligheter. Via vardagsrummet nås en rymlig överbyggd balkong i söder med sol mest hela dagen och från sovrummet har ni ett stort och härligt fönster som vetter mot Mösseberg. Köket har bra arbetsytor och plats för matbord. Toalett/dusch är utrustad med egen tvättmaskin.

Här bor ni i en trevlig förening som arbetar för medlemmarnas trivsel. Bland annat kommer ventilationssystemet att bytas ut för att förbättra bostadsrätternas inomhusklimat. I månadsavgiften ingår TV, internet och telefoni via fiber, VA, värme och källarförråd. Från Margaretagatan 35 har ni närhet till matvarubutik, skolor, Odens idrottsanläggningar och bibliotek. Med några minuters promenad tar ni er till resecentrum, varifrån ni enkelt kan ta er till så väl Skövde, Jönköping som Göteborg.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
66.5 kvm
Avgift
4 525 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-03

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på margaretagatan såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på margaretagatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.