Uddebo

Uddebo

Slutpris

3 500 000 kr


Vilhelmsro— Falköping

Uddebo


Slutpris
3 500 000 kr

Vilhelmsro— Falköping

Välskött gård med unikt centrumläge

På Uddebo möts det bästa av två världar, bo med ett centrumläge men njut ändå av lugnet på landet som infinner sig bland böljande åker och äng.
Steget till att flytta från stan kan ibland kännas långt, därför är det med glädje som vi presenterar gården Uddebo invid villorna på Vilhelmsro. Ett läge som vi kan garantera är unikt med gångavstånd till både skola, förskola, Ållebergs center samt Stora torget.

Gården om totalt 7 ha har en attraktiv gårdsbild och är mycket välskött. Här ges förutsättningar att bedriva egen verksamheten, leva ut sin fordonshobby eller varför inte djurhållning. Villan på fastigheten utgörs av 5 rum och kök om totalt 166 m². Det är en trevlig entréhall med klinker på golv som välkomnar er in i hemmet. Vidare har ni ett platsbyggt kök med skafferi som är väl tilltaget, i köket finns bra arbetsytor samt förvaring. Vardagsrum och matrum har enhetligt parkettgolv samt en värmande pelletskamin, här finns det gott om plats för middagar med familj och vänner. I ovanplan finner ni två sovrum samt ett tv-rum som med enkla medel kan göras till ytterligare ett sovrum. Nyligen renoverades toaletten/dusch med kaklade väggar samt matta på golv. Källarplan utgörs av tvättstuga, förråd samt matkällare. På fastigheten finns en f.d. ladugård med bl.a. inredd och isolerad verkstad om ca 90 m². Verkstaden utgörs av arbetsdel med en takhöjd om 2,70 m samt kontorsdel. Detta möjliggör både hobby eller egen verksamhet. Utöver detta utgörs även ladugården av loge med gjuten betongplatta som är perfekt för uppställning, förvaring eller för djurhållning, på logen finns även ett loft för ytterligare förvaring eller kanske håller ni nästa sommarens logdans här? På fastigheten finns även två fristående garage samt ett inglasat uterum med trädäck samt trevlig trädgårdstomt som smidigt sköts av robotgräsklippare.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".

Missa inte denna unika chans, kom och upplev Uddebo, steget och vägen hit är inte lång.

Varmt välkomna med er anmälan om visning!


Boarea/biarea
112/54 kvm
Driftkostnad
24 883 kr/år
Tomtarea
6.9606 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
FALKÖPING GAMLA STAN 4:4 samt 4:2
Objekttyp
Hästgård
Såld
2020-10-09

Mäklarhuset Falköping

Denna gård på Sköttning Uddebo såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Sköttning Uddebo.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.