Fredriksbergsparken 15

Fredriksbergsparken 15

Slutpris

2 150 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Fredriksbergsparken 15


Slutpris
2 150 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Lugnt läge med närhet till det mesta

Vid lugna Fredriksbergsparken ligger denna vackra 1,5-plansvilla med källare byggd 1946. Med ett högt läge från gatan och en insynsskyddande häck blir detta en egen oas med en smart planerad trädgård och ett trädäck med pergola att fånga dagens sista soltimmar på. Interiört erbjuder villan i entréplan kök, matrum, vardagsrum och toalett. I vardagsrummet ligger ett vackert fiskbensparkettgolv och en gedigen öppen spis i kalksten med kassett att elda i under vinterhalvåret. I ovanplan finns tre sovrum samt helkaklat badrum (2005) i smakfulla toner. Villan inrymmer även ett källarplan med tvättstuga, groventré och gott om förvaringsutrymmen. Under 2005 gjordes en omfattande renovering med bl.a. utbyggnad av entrén, nytt tak, byte av fasad (3 sidor) och plåtarbeten i zink. Uppvärmning via fjärrvärme, fastigheten är ansluten till fiber.

Barnvänligt läge med Fredriksbergsparkens lekplats precis utanför samt närhet till förskolor och skolor. I närheten finns även mataffär, Oden sportcenter och såväl resecentrum som centrum på promenadavstånd. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
129/66 kvm
Driftkostnad
47 944 kr/år
Tomtarea
677 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-09

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Fredriksbergsparken såldes av oss 2021-09-09. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Fredriksbergsparken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.