Västerbo 3

Västerbo 3

Slutpris

3 175 000 kr


Torbjörntorp— Falköping

Västerbo 3


Slutpris
3 175 000 kr

Torbjörntorp— Falköping

Lantlig idyll strax utanför Falköping

Som en lantlig dröm i rött med vita knutar är Västerbo 3 vackert beläget i utkanten av Torbjörntorp ca 6 km norr om Falköping. En gedigen villa uppförd 1920 som så sent som 2017 byggdes till med ett ovanplan i samma klassiska stil och anda. Fastigheten utgörs av totalt 8 640 kvm trädgårdstomt med träd, buskage och perenna växter som kantar de knastrande grusgångarna, gräsmattan sköts smidigt via robotgräsklippare. Rejäla altaner på vardera sida om villan blir en naturlig del av huset under sommarhalvåret och den självklara platsen för avkoppling. En rogivande plats att sitta och blicka ut över beteshagarna och åkrarna!

Stig in i den vackra glasverandan med furugolv och pärlspont och sedan vidare in i hallen. Ett generöst kök i ljusa toner med plats för matbord och en vattenmantlad kakelugn i centrum. I anslutning finns separat matsal i en öppen planlösning med vardagsrummet, dessa öppna ytor ger plats för sociala tillställningar med släkt och vänner. Ovanplanets allrum med mörka och ombonande väggar blir en spännande kontrast till entréplanets sekelskiftesanda. Detta rum kan vid behov avgränsas till att utgöra ett såväl tredje som fjärde sovrum. I en tillbyggnad från 1992 finns tvättstuga/groventré samt badrum med avkopplande spa-känsla, här finns även tillgång till bastu. Praktiskt med flertalet klädkammare och andra förvaringsutrymmen runt om i huset. På fastigheten finns även förrådsbyggnad/verkstad, carport med plats för tre bilar, äldre förrådsbyggnad samt ett vackert växthus. Fastigheten är ansluten till fiber och har vatten via samfällighet.

I Torbjörntorp finns förskola och skolbuss som går vidare till Gudhemsskolan. Wrågården med bl.a. restaurang och padelbanor är beläget ett stenkast bort, på andra sidan av samhället ligger Berga golfbana. Bussar trafikerar med anslutning till bl.a. Falköping och Skövde. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".
Välkommen med er anmälan till visning!


Boarea
211 kvm
Driftkostnad
46 752 kr/år
Tomtarea
8 640 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2022-10-01

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Västerbo såldes av oss 2022-10-01. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Västerbo.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.