Åttagårdsgatan 4 A / Fredriksberg / Falköping

Ljus trea med balkong

Boarea
66 kvm
Avgift
4 945 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på åttagårdsgatan såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på åttagårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en ljus gaveltrea på andra våning med högt i tak! Från vardagsrummet nås en soldränkt balkong i söderläge, tänk dig att spendera den kommande sommaren här med en glass i handen med sikt mot den grönskande innergården. Bostaden har en härlig rymd och efter viss renovering blir det en riktig liten pärla. Gott om förvaringsmöjligheter, dels garderober och klädkammare i bostaden men också stort vindsförråd och källarförråd. Tvättstuga finns i källaren i samma byggnad men vill du slippa boka tvättider finns det möjlighet att installera egen tvättmaskin i badrummet.

Här bor du med närhet till det mesta; kommunikationer, mataffär, restauranger, skola och förskola. Trots detta är det ett lugnt område där innergårdarna i föreningen erbjuder gemensamma gräsytor, pergolor och lekplats. Välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration