Bergsängsvägen 62A

Bergsängsvägen 62A

Slutpris

3 700 000 kr


Bestorp— Falköping

Bergsängsvägen 62A


Slutpris
3 700 000 kr

Bestorp— Falköping

Premiumläge på Mösseberg

Är ni den första familjen att flytta in i denna villa?

1987 uppfördes Bergsängsvägen 62A, en gedigen och välplanerad villa i ett plan med källare belägen i ett av Falköpings mest populära områden högt upp på Mösseberg. Vid första anblick ser det ut att vara ett hem likt övriga i villaområdet men fastigheten har faktiskt sedan uppförande nyttjats som kontor. Genomgående håller villan en bra standard och med mycket enkla medel kan man skapa en "hemkänsla" här. Totalt finns 3-4 möjliga sovrum, ett nyare kök från 2017, öppen och trivsam planlösning med utgång till trädgård i entréplan, två våtrum, en generös källare med gott om sällskaps- och förvaringsutrymme, dusch invid förberedd bastu samt hobbyrum med utgång till trädgård. Villan är belägen på en stor hörntomt med en asfalterad uppställningsplats på framsidan och ett fristående dubbelgarage med motordrivna portar. Fastigheten är ansluten till fiber och uppvärmningen sker via luft/luft samt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Närhet till skolor, natur och friluftsområde, ett barnvänligt och lugnt område. I samband med försäljning är fastigheten besiktigad.

Om du som intressent känner att denna villa är rätt för er och har finansiering i sin ordning kan en s k förhandsvisning och ev. avslut innan officiell försäljning vara aktuellt. Förutsättning är då att affären går snabbt & smidigt för båda parter. Annars förväntas försäljning påbörjas i slutet av maj början på juni.

Vid intresse, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!


Boarea
173 kvm
Tomtarea
2 072 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-05-17

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Bergsängsvägen såldes av oss 2023-05-17. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Bergsängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.