Bestorpsgatan 22

Bestorpsgatan 22

Slutpris

3 500 000 kr


Mösseberg— Falköping

Bestorpsgatan 22


Slutpris
3 500 000 kr

Mösseberg— Falköping

Generös villa i gott skick på Mösseberg

På populära Bestorpsgatan finns nu äntligen möjlighet att förvärva en bostad perfekt för den växande familjen!

En villa med högt och fint läge om totalt 292 kvm som genomgått större renoveringar både exteriört & interiört och som erbjuder en magnifik utsikt. Stig in i en öppen och trivsam planlösning, det generösa köket från 2015 inbjuder till matlagning och samvaro. Här finns gott om arbetsyta och även plats för matbord. Från köket har man kontakt med uteplatsen, under sommaren försvinner gränsen mellan ute & inne och på altandäcket tänder man gärna grillen i ett skönt västerläge. Vardagsrummet är stort och luftigt, detta rum rymmer både soffhörna, matgrupp och sällskapsdel med öppen spis och även här ifrån nås balkong i söder. I detta plan finns ett sovrum alt. kontor samt en nyrenoverad helkaklad toalett/dusch med vackra mässingsdetaljer. En trappa upp finns ytterligare tre sovrum varav ett med utgång till balkong där utsikten talar för sig själv. I ovanplan finns mindre toalett och sällskapsrum som lämpligt kan utgöra lekrum eller ett extra tv-rum. I källarplan finns gott om förvaringsutrymmen så som garage, förråd, matkällare, gillestuga, tvättstuga, bastu, dusch och en alldeles unik toalett som kanske kan skapa en skräckblandad förtjusning. Uppvärmningen sker via bergvärme, nyare tak från 2016 inkl. papp & plåtar, större delen nyare el och delvis nyare VVS samt fastigheten är ansluten fiber. En familjär gata där fastigheten angränsar till grönområde, här bor ni med gångavstånd till skola, förskola, slalom- och pulkabacke, badsjö och strövområden. På angenämt avstånd nås resecentrum, livsmedelsaffär och kanske stans bästa konditori.

Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkommen med er anmälan till visning!


Boarea/biarea
179/113 kvm
Driftkostnad
37 474 kr/år
Tomtarea
705 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-02-05

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Bestorpsgatan såldes av oss 2021-02-05. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Bestorpsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.