Dalagatan 2B

Dalagatan 2B

Slutpris

255 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Dalagatan 2B


Slutpris
255 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Ombonad vindsvåning med kvadratsmart planlösning

Letar du efter ett första eget boende, övernattningslägenhet eller bara ett praktiskt boende i mindre format men med hög mysfaktor? Då är denna ombonade vindsvåning något för dig!

På tredje våning ligger denna tvåa med en rymlig hall som leder till resten av lägenhetens rum. Direkt till vänster ligger den välplanerade kokvrån med härligt ljusinsläpp från takfönster. Vardagsrummet har liksom resten av lägenheten snedtak vilket skapar en mysig atmosfär utan att förta möbleringsmöjligheterna och har plats för såväl soffa som matbord, här finns även tillgång till klädkammare. Bostaden inrymmer även ett generöst sovrum med garderobsförvaring samt helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin.

Bostadsrätten tillhör populära Riksbyggeföreningen Falköpingshus nr 5 med låg månadsavgift om 2 986 kr som inkluderar förutom värme och vatten även bredband (100/100), tv-paket "Lagom" samt ip-telefoni via Telia. På Fredriksberg bor du med närhet till Ållebergsgymnasiet, livsmedelsaffärer, pizzeria och Oden sportcenter med bl.a. fotbollsplaner, badhus, idrottshallar och tennisplaner.
Välkommen på visning!


Boarea
48.5 kvm
Avgift
2 986 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-28

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Dalagatan såldes av oss 2023-03-28. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Dalagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.