Dotorpsgatan 6 / Centrum / Falköping

Café- och butikslokal med ett kanonläge i centrum

Boarea
133 kvm
Avgift
9 599 kr/mån
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna lokal på dotorpsgatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dotorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Dotorpsgatan 6 ligger denna trevliga lokal som väntar på att din verksamhet ska etablera sig just här.
Lokalen har genom åren brukats för olika ändamål men nyttjas idag för café och butiksverksamhet med plats för 40 sittande gäster. 2018 totalrenoverades bostadsrätten och fick bland annat nytt innertak samt stiliga och slitstarka vinylgolv. Stora fönster mot Dotorpsgatan ger bra skyltningsmöjligheter och låter lokalen fyllas med ljus. 2018 renoverades även kundtoaletten och lokalen fick sig ett kök utrustat för caféverksamhet. Vidare finns förråd och personalutrymme med personaltoalett och egen ingång.

Dotorpsgatan 6 har ett bra läge med närhet till Stora Torget och nära till kommunikationer.
Lokalen kommer vid överlåtelse vara disponibel för en köpare att nyttja på det sätt den önskar. Observera att annonsen endast gäller överlåtelse av lokalen.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning samt ytterligare information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falköping centrum

I Falköpings centrum har du närhet till det mesta. Vid Stora Torget finns shopping, caféer, restauranger, apotek, bank med mera. I närheten finns även vårdcentral, Folktandvården och Ållebergs handelscentrum. Ni kan enkelt ta en uppfriskande promenad längs Falköpings hälsoslinga som går runt staden.

Skolor och barnomsorg

Vindängens skola som är beläget i området Vilhelmsro omfattar fk-åk 6 samt förskola och fritidshem. I åk 7-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan. Centralt beläget finns även friskolan Thoren Framtid som omfattar fk-åk 9 samt fritidshem. Runt centrum finns ett flertal förskolor: de kommunala förskolorna Hästbacken, Urd och Vindängens förskola samt den fristående förskolan Boken För mer information se www.falkoping.se

Tågkommunikationer

Falköping ligger endast 1 timmes restid från Göteborg och 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det cirka 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten