Fagottgatan 15 / Vilhelmsro / Falköping / Nyproduktion

Stilsäker & vågad nyproducerad villa

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
120/83 kvm
Driftkostnad
31 051 kr/år
Tomtarea
480 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna parhus på Fagottgatan såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Fagottgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilhelmsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer ni om ett nyproducerat välplanerat hem med generösa ytor och ett bra läge, då har ni hittat rätt. Tänk er att slippa samtliga val av material eller planering av renoveringar och underhåll, här har ni möjligheten att vara den första familjen att bara flytta in, trivas och bo!

Välkomna till Fagottgatan 15, den generösa uppfarten leder er fram till entréns öppna möblerbara veranda i lärkträ. Väl i entréhallen slås man av den luftiga och praktiska planlösningen som är genomgående i detta vackra hem. Det stilfulla ljusinsläppet från generösa fönster i vardagsrummet vittnar om exklusivitet & modernitet, de mörka fönsterna med spröjs skänker karaktär till hemmet. Stilrent kök i gråton har en trevlig och praktisk planlösning med en smart köksö som både tillför extra förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Ön är även den självklara frukosthörnan eller samlingspunkten när gästerna kommer. Tänk er att här samlas med vänner innan middagen och bjuda på tilltugg med ett glas kylt vin från hemmets vinkyl!

I den öppna planlösningen har vardagsrummet direktkontakt med köket, från vardagsrummet finns även utgång till trädgården och ett av hemmets sovrum. Här finns även en rymligt toalett/dusch med kaklade väggar i kombination med tvättavdelning. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, möjlighet till tre sovrum. Ovanplanet är trivsamt med en möblerbar hall som lämpar sig ypperligt som tv-rum, i detta plan finns även toalett/dusch och separat klädkammare. Rymligt garage med motordriven port. I garaget finns el, vatten och bra förvaringsmöjligheter samt utgång till trädgård, ta matkassarna från bilen i garaget och gå direkt in i bostaden, enkelt och bekvämt.
Genomgående golvvärme via frånluftsvärmepump förser både bostaden samt garage med uppvärmning, fastigheten är ansluten till fiber och belysningen i hemmet kan styras via appen Plejd. Inför försäljningen är fastigheten besiktigad och fullständiga garantier följer fastigheten.

Fagottgatan 15 är belägen på Vilhelmsro i ett nytt område med ett bra läge som har närhet till både förskola, skola, livsmedelsaffär och centrum. Här bor Ni endast ett stenkast från handelscentrum på lugn och barnvänlig återvändsgata.

Ett helt nytt hus som kan bli ert hem, välkommen att anmäla Er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vilhelmsro

Området Vilhelmsro har ett mycket centralt läge några kvarter söder om Stora Torget. Kombinationen av närheten till stadens centrum, handelsområdet Ållebergs Center, Vindängens skola och rena landsbygden gör Vilhelmsroområdet till ett av de mest attraktiva i Falköping.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Blåklinten och Hästbacken. Vindängens skola omfattar förskoleklass - åk 6 samt fritidshem. Thoren Framtid är en friskola som omfattar förskolaklass - åk 9 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet via Ållebergs handelscentrum samt centrum. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten