Fagottgatan 15

Fagottgatan 15

Slutpris

3 500 000 kr


Vilhelmsro— Falköping— Nyproduktion

Fagottgatan 15


Slutpris
3 500 000 kr

Vilhelmsro— Falköping— Nyproduktion

Stilsäker & vågad nyproducerad villa

Drömmer ni om ett nyproducerat välplanerat hem med generösa ytor och ett bra läge, då har ni hittat rätt. Tänk er att slippa samtliga val av material eller planering av renoveringar och underhåll, här har ni möjligheten att vara den första familjen att bara flytta in, trivas och bo!

Välkomna till Fagottgatan 15, den generösa uppfarten leder er fram till entréns öppna möblerbara veranda i lärkträ. Väl i entréhallen slås man av den luftiga och praktiska planlösningen som är genomgående i detta vackra hem. Det stilfulla ljusinsläppet från generösa fönster i vardagsrummet vittnar om exklusivitet & modernitet, de mörka fönsterna med spröjs skänker karaktär till hemmet. Stilrent kök i gråton har en trevlig och praktisk planlösning med en smart köksö som både tillför extra förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Ön är även den självklara frukosthörnan eller samlingspunkten när gästerna kommer. Tänk er att här samlas med vänner innan middagen och bjuda på tilltugg med ett glas kylt vin från hemmets vinkyl!

I den öppna planlösningen har vardagsrummet direktkontakt med köket, från vardagsrummet finns även utgång till trädgården och ett av hemmets sovrum. Här finns även en rymligt toalett/dusch med kaklade väggar i kombination med tvättavdelning. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, möjlighet till tre sovrum. Ovanplanet är trivsamt med en möblerbar hall som lämpar sig ypperligt som tv-rum, i detta plan finns även toalett/dusch och separat klädkammare. Rymligt garage med motordriven port. I garaget finns el, vatten och bra förvaringsmöjligheter samt utgång till trädgård, ta matkassarna från bilen i garaget och gå direkt in i bostaden, enkelt och bekvämt.
Genomgående golvvärme via frånluftsvärmepump förser både bostaden samt garage med uppvärmning, fastigheten är ansluten till fiber och belysningen i hemmet kan styras via appen Plejd. Inför försäljningen är fastigheten besiktigad och fullständiga garantier följer fastigheten.

Fagottgatan 15 är belägen på Vilhelmsro i ett nytt område med ett bra läge som har närhet till både förskola, skola, livsmedelsaffär och centrum. Här bor Ni endast ett stenkast från handelscentrum på lugn och barnvänlig återvändsgata.

Ett helt nytt hus som kan bli ert hem, välkommen att anmäla Er till visning!


Boarea/biarea
120/83 kvm
Driftkostnad
31 051 kr/år
Tomtarea
480 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-07-02

Mäklarhuset Falköping

Denna parhus på Fagottgatan såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Fagottgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.