Hjelmarsrörsgatan 1 J / Åttagård / Falköping

Trivsam 2:a med nytt kök!

Slutpris
325 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 729 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du en rymlig lägenhet i gott skick?
Nu finns möjligheten att förvärva just detta. Välkommen till Hjelmarsrörsgatan 1J en bostadsrätt om två rum och kök med balkong mot väst. Bra planlösning med rymlig entréhallen som har gott om plats för avhängning, kaklad toalett/dusch renoverad av förening med egen tvättmaskin och i sovrummet finns skjutdörrsgarderober med bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp med förmiddagssol.
Bostadsrättsföreningen Falköpingshus 7 är en stabil förening som aktivt arbetar för att skapa en trivsam och bra miljö för sina medlemmar.
Området kring Fredriksberg har ett enastående bra läge med närhet till skola, fritidsanläggningar och centrum. Efter en kort promenad på 10 min nås resecentrum med bra kommunikationer till flera städer.
Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration