Hjelmarsrörsgatan 9 A

Hjelmarsrörsgatan 9 A

Slutpris

280 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 9 A


Slutpris
280 000 kr

Åttagård— Falköping

2 rum och kök en halv trappa upp

Välkommen en halv trappa upp på Hjelmarsrörsgatan 9A. Här finner ni denna bostadsrätt om 56,5 m² fördelad på 2 rum och kök belägen längs med byggnadens västra sida. Ett smidigt boende för dig som vill bo bekvämt med ett bra läge.
Bostaden har ett behagligt ljusinsläpp där bl.a vardagsrummet har stora fönster mot balkongen där solen skiner från lunchtid och fram till kvällen. Köket har bra förvaring och arbetsytor och här finns även plats för matbord. 2020 målades köksluckorna vita och en ny ugn installerades. Vill du slippa att diska för hand så är det bara att införskaffa en diskmaskin då det är här förberett och klart. Sovrummet är rymligt och har gott om plats för såväl dubbelsäng som byrå och extra förvaring om ni önskar mer än den som redan erbjuds i de platsbyggda garderoberna. Toalett/dusch med matta på golv och kaklade väggar renoverades vid stambyte av bostadsrättsföreningen 1996 och här finns både plats för och det är förberett för tvättmaskin.
Entréhallen i vinkel har bra garderobsförvaring och gott om plats för avhängning.

I månadsavgiften om 3 604 kr ingår VA, uppvärmning, TV, internet, telefoni. Bostadsrättsföreningen Falköpingshus nr 7 är en stabil förening som aktivt arbetar för medlemmarnas trevnad.
Från Hjelmarsrörsgatan har ni närhet till skolor, matvarubutik, Odens idrottsanläggningar och kommunikationer.
Välkommen på visning!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
3 604 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-25

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2021-03-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.