Hjelmarsrörsgatan 5B

Hjelmarsrörsgatan 5B

Slutpris

355 000 kr


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 5B


Slutpris
355 000 kr

Åttagård— Falköping

Fräsch 2:a på första våning.

Under 2020 fick sig denna tvårumslägenhet ett rejält "ansiktslyft" och renoverades till ett stilfullt, fräscht och trevligt hem.

En halv trappa upp finner ni denna ljusa bostad om 56 m² fördelad på 2 rum och kök. Köket från IKEA som går i vitta och grå toner monterades 2020 inkl. vitvaror och har bra arbetsytor och förvaring i kombination med plats för matbord med utsikt mot gården. Invid kök finner ni sovrummet som har platsbyggda garderober och utgång till balkong med västligt läge mot innergården. Det enhetliga lamminatgolvet binder samman bostaden och leder er från entréhallen till vardagsrummet med stora fönster som maximerar ljusinsläppet. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Toalett/dusch med kakel på vägg har nu även fått klinker på golv samt utrustats med egen tvättmaskin och torktumlare. Renoveringen 2020 innefattade även nydragning av el.
Här bor ni med ett bra läge och har närhet till skolor, matvarubutik, och Odens idrottsanläggningar. Bostadsrättsföreningen RBF Falköpingshus nr 7 är en stabil förening som driver ett aktivt arbete för att maximera trevnaden och boendemiljön för sina medlemmar. I månadsavgiften om 3 754 kr ingår: värme, VA, TV, internet och telefoni via Telia fiber, förråd samt bostadsrättstillägg.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 754 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-30

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2023-03-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.