Hobrogatan 11

Hobrogatan 11

Slutpris

3 850 000 kr


Vilhelmsro— Falköping

Hobrogatan 11


Slutpris
3 850 000 kr

Vilhelmsro— Falköping

Enplansvilla med ryggåstak och smakfulla val

På lugna Hobrogatan med närhet till såväl centrum som Ållebergs center och Vindängen ligger denna generösa enplansvilla uppförd 2007.

Stig in i entrén och häpnas direkt av rymden! Husets hjärta med kök och vardagsrum är samlat i en öppen planlösning med hallen, hela detta utrymme har ryggåstak och generösa fönsterpartier som ger rikligt ljusinsläpp. Genomgående löper ett gediget, lackat ekgolv i 1-stavsutförande och väggarna går i ljusa toner, detta ger den perfekta basen för både en klassisk men även modernare stil. Vattenburen golvvärme via fjärrvärme ger ett effektivt uppvärmningssystem, detta i kombination med en vacker och värmande kamin i vardagsrummet. Köket från Vedum är utrustat med massiva stenbänkskivor och har bardel med sittplatser för familj och vänner att samlas kring. Master bedroom om dryga 15 m² har tillgång till eget, helkaklat badrum, klädkammare samt altandörr mot baksidan. I villans västra del samlas de tre övriga sovrummen tillsammans med allrum och toalett/dusch, även denna helkaklad. I anslutning finns generöst trädäck med platsbyggda sittbänkar och ett spabad att njuta av året runt! Villan inrymmer även tvättstuga/groventré och garage med motordriven port, garaget är idag avgränsat till att istället inrymma cykelförråd, separat arbetsrum och förrådsutrymme. Väggarna kan med fördel öppnas upp på nytt för den som önskar garage med plats för bil. Den stenlagda garageuppfarten har plats för fyra bilar och installerad elbilsladdare. Fastigheten är även ansluten till fiber.

Vilhelmsro är ett populärt område tack vare närheten till det mesta, t.ex. centrums utbud av butiker och restauranger, matbutiker, förskolor, skolor och promenadvägar så som Hälsoslingan. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
143/33 kvm
Driftkostnad
60 904 kr/år
Tomtarea
725 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-09-29

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Hobrogatan såldes av oss 2023-09-29. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hobrogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.