Jakobsbergsgatan 29 / Mösseberg / Falköping

Suterrängvilla med ett högt och fint läge på Mösseberg

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea/biarea
172/19 kvm
Driftkostnad
38 468 kr/år
Tomtarea
815 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Jakobsbergsgatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Jakobsbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en rymlig och barnvänlig villa i genomgående fint skick, ett högt och fint läge med en total yta om 191 kvm fördelat i två plan med stora sällskapsytor.

Stig in i ett hem fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och lättmöblerade rum. Köket är trivsamt och bra i storlek, här finns gott om arbetsytor och plats för hela familjen kring matbordet. Bostaden har dessutom nyrenoverat våtrum, en nybyggd generöst terrass med en panoramavy över staden. Fastigheten är ansluten till bredband och uppvärmning sker via bergvärme.

Huset står på en lättskött, trevlig och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd och planteringar. På vardera sida om trädgården finns häck som skyddar mot insyn och extra förrådsutrymme finns i friggeboden.
Med ett av Mössebergs bästa lägen, alldeles intill Mössbergsskolan, har du nära till både motionsanläggningen och resecentrum med bra kommunikationer. Här finns allt för familjen som vill kunna njuta av det bästa Falköping har att erbjuda.

Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara besiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Välkommen att anmäla Er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mösseberg

Inom Mössebergs friluftsområde erbjuds ett brett urval av rekreation och aktiviteter: badsjö, motions- och skidspår, utsiktstorn (35 m högt), promenadvägar, Mössebergs djurpark, slalombacke, frisbeegolfbana, motionscentral, aktivitetsytor, camping och stugby. Kurorten Mösseberg är en välbesökt hotell-, konferens-, och spa-anläggning med härliga omgivningar i Mössebergsparken.

Skolor och barnomsorg

Mössebergsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. I åk 6-9 flyttas eleverna till Centralskolan. Till enheten Mösseberg hör förskolan Trollet samt Mössebergs förskola. Förskolan Utsikten som drivs av Missionskyrkan är belägen på Mössebergssluttningen. Förskolan Växthuset är en enskild förskola med kristen profil belägen på nedre delen av Mösseberg. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Tåg: Falköping ligger ca 1 timmes restid från Göteborg, ca 2,5 timme från Stockholm, ca 45 minuter från Jönköping samt ca 20 minuter från Skövde. Buss: Falköpings stadsbussar körs upp till Mösseberg, dels till Bestorpsområdet men även till sjukhuset.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.