Jakobsgatan 9 / Centrum / Falköping

Ståtlig villa med ett bra läge & tilltalande planlösning

Slutpris
2 590 000 kr
Boarea/biarea
234/100 kvm
Driftkostnad
42 270 kr/år
Tomtarea
877 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-04-01
Bostaden är såld!

Denna villa på jakobsgatan såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på jakobsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala delarna av Falköping ges nu möjligheten att förvärva ett gediget och representativt hem.
På Jakobsgatan 9 bor Ni centralt i händelsernas centrum men ändå insynsskyddat och på en lugn gata.

Villan om sina totalt 334 m² uppfördes år 1931 och har än idag bevarade originaldetaljer såsom serveringsgång, bröstpanel, betjäningsklocka och vackra snickeridetaljer. Bostadens yta är fördelad i två plan med källare. Entréplan utgörs till större del av rymliga sällskapsutrymmen och i ovanplan finns möjlighet till fyra sovrum varav ett med eget helkaklat våtrum samt möblerbar övre hall. I källarplan finns tvättstuga med bastu, träningsrum, hobbyrum, förrådsdel samt garage med plats för en bil. Trädgården om 877 m² är lummig med fruktträd och lekstuga, här finns även altandäck i västerläge. Uppvärmning sker via bergvärme och möjlighet till fiber finns i tomtgräns.

Här bor ni endast ett stenkast från Falköpings Stora Torg där det erbjuds restauranger, butiker med mera. Ni har även närhet till kommunikationer, handelscentrum och skolor.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falköping centrum

I Falköpings centrum har du närhet till det mesta. Vid Stora Torget finns shopping, caféer, restauranger, apotek, bank med mera. I närheten finns även vårdcentral, Folktandvården och Ållebergs handelscentrum. Ni kan enkelt ta en uppfriskande promenad längs Falköpings hälsoslinga som går runt staden.

Skolor och barnomsorg

Vindängens skola som är beläget i området Vilhelmsro omfattar fk-åk 6 samt förskola och fritidshem. Centralt beläget finns även friskolan Thoren Framtid som omfattar fk-åk 9 samt fritidshem. Runt centrum finns ett flertal förskolor. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: via centrum passerar flera busslinjer som gör det enkelt att ta sig till stadens olika delar. Läs mer på: https://www.vasttrafik.se Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.