Järnvägsgatan 22A

Järnvägsgatan 22A

Slutpris

230 000 kr


Ranten— Falköping

Järnvägsgatan 22A


Slutpris
230 000 kr

Ranten— Falköping

Smidigt boende med bra läge

Här är den, den ultimata bostadsrätten för dig som söker en övernattningslägenhet, studentbostad eller ett billigt och enkelt boende! En mycket kvadratsmart etta med Falköpings resecentrum precis utanför dörren, tåget kan sedan ta dig vidare till t.ex. Skövde, Göteborg, Jönköping eller Stockholm. Under 2021 har lägenheten renoverats med nymålade väggar och tak samt installation av ny spis med ugn. Genomgående ekmönstrade laminatgolv. Entréhallen är kombinerad med kokvrå utrustad med spis, fläkt, diskho och kylskåp. I rummet finns flera praktiska, fasta garderober och utöver det finns plats för såväl säng som matbord och kanske även en kontorshörna? Fräscht badrum med kaklade väggar och plastmatta på golv.

Bekvämt beläget på tredje våning med hiss, vilken även går ner till källaren där det finns tillgång till gemensam tvättstuga samt källarförråd. Utöver resecentrum bor man med närhet till Rantens handelsområde med matbutiker, restauranger, konditori, affärer och gym.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!


Boarea
23.5 kvm
Avgift
1 475 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-12-10

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Järnvägsgatan såldes av oss 2021-12-10. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.