Lagmans Gränd 9

Lagmans Gränd 9

Slutpris

4 550 000 kr


Gamla stan— Falköping

Lagmans Gränd 9


Slutpris
4 550 000 kr

Gamla stan— Falköping

Nytt & modernt i anrik miljö

Här möts vi av en spännande mix mellan det mest signifikanta med Svensk färgsättning- Falurödton samt en modern arkitektur. Vågade och smakfulla val i skandinavisk interiör samspelar med tradition då fastigheten angränsar till Falköpings äldsta bebyggelse och kullerstensgata. Lagmans Gränd spelar i en egen liga, nu ges en unik möjlighet att förvärva en stilsäker villa i 1 plan med genomgående exklusiva materialval.

2019 uppfördes denna tjusiga villa om totalt 119 kvm med 4 r.o.k. samt två våtrum. Med sin öppna och trivsamma planlösning har köket, matplatsen och sällskapsrum en fin kontakt. Matglädjen i det stilsäkra mörka köket infinner sig snabbt och inbjuder till umgänge. Korka upp något svalt från vinkylen och ta ett avkopplande bad i spabadet. Välj sedan vart ni intar middagen, för från dessa rum nås utsidan via altandörrar och gränsen mellan inne & ute suddas gärna ut. Njut under pergolan i söder eller duka upp långbord på det generösa trädäcket i väster. Här ryms allt du kan tänkas behöva för att skapa din egna oas. Gott om plats för både sittgrupp, matgrupp, spabad och kanske en permanent grillplats om det står på er önskelista. Endast er fantasi sätter gränserna! Interiört hålls genomgående en hög standard med kvalitativa materialval bl.a. hyvlad kalksten från Kinnekulle, marmorklinker, appstyrd belysning och ett eget "en suite" sovrum.
Till fastigheten hör även ett isolerat garage om 30 kvm, som också är försedd med laddbox för elbil. Fiber finns indraget och ingen gräsmatta behöver klippas, här finns förutsättningar för odling, avkoppling och rekreation. En unik chans att förvärva ett nästintill nytt hus redo för er att bara flytta in och bo, ett både smart & snyggt hem!

I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och säljaren har valt att teckna en s k dolda felförsäkring, Skyddat Köp.

Varmt välkommen med er anmälan!


Boarea/biarea
119/30 kvm
Driftkostnad
41 365 kr/år
Tomtarea
492 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-25

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Lagmans Gränd såldes av oss 2023-09-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Lagmans Gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.