Margaretagatan 35 / Fredriksberg / Falköping

Mysig och rymlig vindslägenhet

Slutpris
195 000 kr
Boarea
66.5 kvm
Avgift
4 525 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på margaretagatan såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på margaretagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finnas möjligheten att förvärva denna bostadsrätt i vindsplan på Margaretagatan 35.
Här har ni en praktisk planlösning med generös takhöjd och bra storlek på samtliga rum. Snedtaket skapar en mysig atmosfär utan att förta bostadens yta och möbleringsmöjligheter. Via vardagsrummet nås en rymlig överbyggd balkong i söder med sol mest hela dagen och från sovrummet har ni ett stort och härligt fönster som vetter mot Mösseberg. Köket har bra arbetsytor och plats för matbord. Toalett/dusch är utrustad med egen tvättmaskin.

Här bor ni i en trevlig förening som arbetar för medlemmarnas trivsel. Bland annat kommer ventilationssystemet att bytas ut för att förbättra bostadsrätternas inomhusklimat. I månadsavgiften ingår TV, internet och telefoni via fiber, VA, värme och källarförråd. Från Margaretagatan 35 har ni närhet till matvarubutik, skolor, Odens idrottsanläggningar och bibliotek. Med några minuters promenad tar ni er till resecentrum, varifrån ni enkelt kan ta er till så väl Skövde, Jönköping som Göteborg.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.